tisdag 29 mars 2011

29/3-11


...Tänkte ta mig en skön eftermiddagslur, känner mig lite sömnig.. Men min dotters mun är aldrig stängd. Jag vet inte hur många gånger som jag har frågat henne om hon tror att världen går under om hon är tyst, för att få iaf 2 minuters tystnad så skickade jag ut henne med soppåsen, 2 minuter senare kommer hon uppspringande med en storgråtande kompis. Blod överallt och jag får genast dåligt samvete då jag svär i tanken och råkar tänka att "jag inte är någon akutmottagning... Och vart är flickans föräldrar, samt VARFÖR kommer hon hit istället för att gå till dom". Det är bara att konstatera, att jag kan glömma min lilla eftermiddagslur!

Surfade in på "manliga strippor" förut, OHLALA... OH, MY GOD! En helt ny värld öppnade sig. Jag blir riktigt sugen på att haka på striden mot jämnlikheten i Sverige när hemsidan presenterade mig för "Gruber". Om jag vågade så skulle jag hyra in honom för en lapdance i mitt vardagsrum. Jag hoppas att han dyker upp på westernridningen i maj....

När jag pratade med en av dom manliga stripporna, (ang ett annat ärende än att dansa loss i mitt vardagsrum), "Danny Danger", så talade han om att dom söker fler manliga dansare... Så är du, man och intresserad av att tjäna 2700 för en kvarts uppträdande i nån läcker uniform, så kontakta manligstrippa.se.

2 kommentarer:

  1. Googla "slaven tommy" så får du se vad vi hyrde i stället för en strippa till senaste möhippan ;)
    /Ellen

    SvaraRadera
  2. Ellen: hahahahahahaha det är mycket positivt att "slaven" får städa lägenheten åt partypinglorna!!!!!! Det är annat än att få 15 minuters dans ;)

    SvaraRadera