söndag 26 juni 2011

26/6-11












Vi har haft den bästa midsommarhelgen någonsin. Underbar stuga, underbara människor, hundarna mådde bra, Prinsessan var jätteglad och jag mådde prima av lugnet. Det var underbart att få lära känna min pappas tjej och det var jättehärligt att se honom riktigt lycklig. Det dröjer inte länge tills vi åker dit upp igen. Alla var supertrevliga och rara. Jag har fått svar på vart alla kafferep tagit vägen, dom med tusen sorters kakor och godbitar till.... NU har jag hittat dom. Kafferepen befinner sig på gränsen mellan Norge och Värmland!

Vi har ätit glass i Norge, sett en ÄlgKo med två älgbäbisar, skådat en lom och kört förbi två tranor. Vi har pratat med får och slagits med aggressiva Knott, fiskat, lagt nät, ätit grillat och druckit gott, spelat kotte och sovit djupt i både stugan och hos M-B. Tack alla!!!

1 kommentar:

  1. Den nedre altanen snickrade min jätteduktiga pappa ihop på bara några dagar! <3 Nästa gång är trapporna klara också. På min önskelista står "goa-säck-häng-stolar" och en vattenruschkana!=)

    SvaraRadera